BOLD People is een specialist in het bancaire domein. Binnen dat werkgebied hebben we onze eigen opleidingstrajecten ontwikkeld en de werving en de begeleiding toegespitst op 5 functies, die we kernprofielen noemen. Binnen deze kernprofielen starten we maandelijks met nieuwe klasjes en kunnen talenten instromen. Ook voor de ervaren professionals, hebben we continu nieuw aanbod. Klik op de kernprofielen en kijk welke het beste bij je past.

3 kandidaten binnen 48 uur
Transparant, eerlijk, samen
Wij gaan voor de echte match

Onze kernprofielen

BOLD People is een recruitment- en detacheringsbureau. Al sinds 2002 matchen we professionals aan bedrijven.  Van starters op de arbeidsmarkt met een HBO of WO afgeronde opleiding tot en met directie niveau. Hierbij hebben we ons gespecialiseerd in onderstaande kernprofielen;

Onze aanpak

We inventariseren welke behoefte er is en wat voor profiel daar het beste op aansluit. Vervolgens bekijken we welke uitdaging(en) er liggen en nog komen. Gesprekken hebben we face-2-face op locatie. Dat is het uitgangspunt. We geven advies, denken mee en stemmen verwachtingen af. Kortom, we gaan voor die echte match. Geloven wij niet dat we de match tot stand kunnen brengen, vertellen we dit ook. Gewoon eerlijk.
Dat is ook wat je van ons mag verwachten.

Inventarisatie

Kennismaken

Cultuur begrijpen

Ideale match?

Advies

Verwachtingen

Search & Match

Database & netwerk

✔ Recruitment marketing

Headhunting

Interviews & referenties

Assessments

Presentatie

Profiel beschrijving

key-skills 

Persoonlijkheid

Voorwaarden

Interview & onboarding

Plannen & organiseren

Voorbereiding 

Voorbereiding bij aanbod

Ondersteuning bij de onboarding

Aftercare

✔  Contact blijft

✔  Vinger aan de pols

✔ Evaluatie

✔ Fieldmanagement

Onze certificaten

In onze dienstverlening draait alles om mensen en data. Niet voor niets dus dat het borgen van onze betrouwbaarheid hoogste prioriteit heeft. Onze klanten zijn doorgaans kritisch en stellen strenge voorwaarden aan een samenwerking. Wij voldoen hieraan.

BOLD People is NEN 4400-1 gecertificeerd en beschikt over het SNA keurmerk. Dit is voor veel bedrijven een belangrijk aandachtspunt wanneer zij een samenwerking met ons overwegen. Een onderneming met een SNA-keurmerk wordt beoordeeld op hun verplichting uit arbeid.

Essentieel in onze dienstverlening is het verwerken van persoonsgevens. Recruitment draait immers om mensen. We zijn met kandidaten in gesprek, slaan persoonsgegevens op en delen deze gegevens met derden. Een bekend voorbeeld is het delen van een cv. Wij doen dit veilig.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People