Van schoolbank naar topbank!

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar via het traineeship van BOLD People, stroom je na het afronden van jouw HBO of WO-opleiding, direct in bij een van de topbanken van Nederland. BOLD People werkt samen met alle grootbanken in de Randstad en een aantal prachtige specialistische labels.

Om de kloof tussen je opleiding en je opdrachtgever te dichten, heeft BOLD People een heel interactief opleidingsprogramma ontwikkeld. In een groep met 10 nieuwe collega’s ga je in eerste instantie op zoek naar jezelf. Wie ben ik? Waar ligt mijn kracht? Hoe profileer ik mezelf? Waar ligt mijn grootste groeipotentieel? Hoe kom ik over? En welke soort functie past het best bij mij? Dit zijn vragen waarop de antwoorden helder worden tijdens het volgen van de persoonlijke trainingen. Naast persoonlijke groei, worden ook vaardigheden aangescherpt en gedegen vakkennis bijgebracht.

Binnen het traineeship gaan werken en leren hand in hand. Bij ons is het ‘learning on the job’, het kunstje leer je van een ervaren professional. Wij zeggen altijd; We hire attitude and we train the skills.

Echte vacatures
Transparant, eerlijk, samen
Wij gaan voor de echte match

Onze kernprofielen

Ons uitgangspunt is het maken van een echte match. We zijn er voor starters op de arbeidsmarkt met een HBO of WO afgeronde opleiding tot en met directie niveau. Waarbij we ons hebben gespecialiseerd in vijf kernprofielen:

Wat je van ons kunt verwachten

Het maken van een echte duurzame én kwalitatieve match, dat is onze missie. Hierbij vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, zodat we je goed leren kennen. Door onze vakkennis, sterk netwerk en duurzame klantrelaties, zijn we in staat een perfecte match voor je te kunnen maken.

Kennismaken

We leren elkaar écht kennen. We bespreken je ambities en stemmen verwachtingen af.

Advies

We geven advies en stemmen het vervolg met elkaar af.

Match

We nemen vacatures en opdrachtgevers met je door en verzamelen extra informatie, zoals referenties en diploma’s. Zo krijgen we een compleet beeld van jou. 

Onboarding

Is er een match? Dan nemen we alles nog eens door en bereiden we je voor op de gesprekken bij je nieuwe werkgever. We ondersteunen je volledig tijdens de contractaanbieding en onboarding.

Aftercare

Ben je gestart? Ook dan houden we contact met elkaar om te horen of we ook echt een duurzame match hebben gemaakt.

Onze cijfers

0
Waarderingscijfer
0 +
Medewerkers
0 %
Fill rate

Referenties

Een greep uit ons klantportfolio

Over BOLD People

Al sinds 2002 matchen we professionals aan bedrijven Bij ons werken mensen die graag het verschil willen maken. Die waarde toevoegen door het maken van een echte match, tussen persoon en bedrijf. Gastvrijheid en plezier maken zit in ons DNA. Het ontwikkelen en verbinden van professionals in niche markten is hetgeen wat wij doen. Waarbij we verwachtingen willen waarmaken op basis van vertrouwen, ondernemerschap en geluk.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People